Slimming essence, CBS Triple Deluxe (pastile de slăbit) Rushup (Slimming Essence)! SGIM - Singapore Instagram Mommies


Mulţimea: Obezitatea locale, să păstreze subţire. Efectul principal: pentru a promova sângelui şi circulaţia limfatică, intarirea excesul slimming essence grasime si umiditate de descompunere si metabolismul, pentru a ajuta la detoxifiere organism, adâncime de curăţare şi astringent pielii, echilibrarea secreţiei de sebum, spori în mod eficient pielea etanşeitatea şi elasticitatea, Forma corpului, face lombare curba mai perfectă.

Utilizare: După curățare, să ia cantitatea corectă de ulei esential se aplică uniform slimming essence poziţia doriţi să piardă în greutate cu aproximativ picaturiDupă masaj, în timpul răzuire, Daca simtiti uscat, pot creşte cantitatea de ulei esentialrăzuire acţiune fiecare cel puțin 30 de ori sau mai mult.

slimming essence

Notă: Se recomandă înainte de a utiliza acest produs pentru prima dată, să ia un pic de utilizare, dacă nu, vă rugăm să încetaţi utilizarea acestuia. Evitați contactul cu ochii.

slimming essence

Parametrii de produs: Conţinut net: 30ml. Ingrediente: piper ulei de fructe, ulei de radacina de ghimbir, ulei de chiparos mediteraneene, uleiul de coaja de grapefruit.

slimming essence

Lista de ambalare: 1 flacon oilNote: Se recomandă înainte de a utiliza acest produs slimming essence prima dată, să ia un pic de utilizare, dacă nu, vă rugăm să încetaţi utilizarea acestuia. Lista de ambalare: 1 sticla ulei Tipul produsului: Uleiuri esențiale Ați depistat o inexactitate? Garanție Îți vom rambursa banii dacă produsul nu este livrat în termen de 70 zile după efectuarea plății.

slimming essence

Ai 2 săptămâni pentru a solicita rambursareapână la 84 zi. Produsul nu corespunde descrierii? Contactează-ne în termen de 30 zile de la primirea acestuia!

În cazul anulării, banii ți se vor întoarce în cont în termen de 14 zile. Produse similare.

slimming essence