Conducerea pierderii. Ce este de făcut în cazul pierderii sau furtului permisului de conducere în Italia?


conducerea pierderii mz1 pierde în greutate

Potrivit legislației rutiere din Italia, persoanele care conduc un autoturism fără permis de conducere riscă amenzi considerabile. Pentru a elimina acest risc, conducerea pierderii care a rămas fără permisul de conducere se poate adresa unei secții de poliție sau de carabinieri pentru a anunța furtul sau pierderea permisului de conducere.

conducerea pierderii pierdere în greutate na hone ke karan

Declararea pierderii sau furtului permisului se face în maximum 48 de ore de la constatarea lipsei acestuia. De la autorități va primi o copie a unui proces-verbal de constatare a pierderii sau furtului permisului de conducere și un permis de conducere provizoriu.

conducerea pierderii pierde greutatea sânilor

Acesta din urmă îi permite posesorului conducerea pierderii conducă un autoturism timp de 90 de zile, timp în care i se va elibera un duplicat al permisului de conducere.

După ce a fost eliberat un permis provizoriu de conducere, cel vechi nu mai este valabil, chiar dacă, între timp, este conducerea pierderii. Eliberarea duplicatului permisului de conducere Solicitarea eliberării unui duplicat al permisului de conducere se poate face la un oficiu al carabinierilor sau al poliției, doar în cazul în care acel permis se află înregistrat în registrul național electronic al documentelor.

Cum sa iti recuperezi permisul suspendat

Dacă permisul a fost emis cu mult timp înainte și nu a fost înregistrat în arhiva electronică, duplicatul poate fi solicitat la orice Birou Regional al Transporturilor Rutiere Civile Motorizzazione Civile.

Pentru solicitarea unui duplicat este nevoie de două fotografii tip pașaport și un document de identitate carte de identitate sau pașaport valid. În cazul în care solicitarea se face la un birou al Conducerea pierderii Civile, la documentele amintite anterior se mai adaugă și procesul-verbal primit de la poliție.

conducerea pierderii pierderea în greutate de nord

Conducerea pierderii pentru eliberarea unui duplicat al permisului de conducere este de 9 euro, iar duplicatul se va expedia la adresa solicitantului. Procedura de eliberare a duplicatului permisului de conducere se aplică doar permiselor de conducere emise în Italia.

conducerea pierderii pierde greutatea prin pipi