Subțire jos. Toc Jos Subtire


Plata 1.

Plata trebuie subțire jos fie făcută în termen de 72 de ore de la comanda. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Specificația Bine ati venit la magazinul nostru Sfaturi : 1. Compara detaliu dimensiuni cu a ta, pls permite 1~3cm diferă datorită măsurare manual, mulțumesc! Ca de computere diferite culori de afișare diferit, culoarea elementul real poate varia ușor de la avove imagini, vă mulțumim pentru înțelegere! Dacă nu ești mulțumit cu noastre porducts, pls contactati-ne înainte de a părăsi feedback-ul negativ sau detaliate de evaluare.

Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de a cumpara 4. Ne va livra elementul potrivit adresa ta, dă-ne, deci, pls da-ne adresa.

subțire jos

Expediere 1 : Transportul va fi organizat numai după ce plata a fost eliminat. În general, va fi facturată ca probă nu are valoare comercială sau o valoare foarte scăzută. Vă rugăm să nu ezitați să ne amintească dacă aveți orice cereri speciale.

subțire jos

Reducere Oferim discount mai mult pe mare,dacă sunteți interesat in cumpararea de mai multe elemente sau de cantități mari, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Politica de rambursare 1.

Dimensiunea de caracteristici : 3. Toate elementele sunt din Asia dimensiunea și stilul slim. Pentru că de fotografiere, de culoare va fi o abatere, vă rugăm să înțelegeți!

Dacă elementul este defect, vă rugăm să ne anunțați în termen de 3 zile de la livrare. Cumpărătorul este responsabil pentru toate costurile de transport subțire jos efectuate. Nostru taxa de transport include taxele de manipulare, ambalare și alte chestii legate de costuri.

subțire jos

Toate produsele trebuie să fie returnate în starea lor originală, în scopul de a beneficia de o restituire sau de schimb de bunuri. Feedback-ul 1 : Cele mai bine subțire jos din magazinul nostru sunt în general disponibile, cu multe populare instock culori în cantitate mare tot timpul, cu toate acestea, ele, de asemenea, vinde foarte bine și poate fi în curs de producție în timp ce aveți de gând pentru urgente comanda, prin urmare, vă rugăm să ne contactați înainte de orice cumpărare cu multe mulțumiri în avans.

Welcome to the Kunena forum!