TRACTARI UTILAJE NON-STOP 24/7

Va oferim NON STOP servicii de TRACTARI UTILAJE Transportam la destinatia solicitata autoturisme noi si avariate pe platforma speciala precum si tractari utilaje de mic si mediu tonaj. Se pot transporta si remorca unul sau doua autovehicule simultan.

Efectuam 24h/24h servicii de TRACTARE AUTOTURISME, TRANSPORT UTILAJE. Serviciul care ne deosebeste net de concurenta este cel de TRACTARI DE UTILAJE INDUSTRIALE de tonaj mic si mediu cu autospeciala Automili pe platforma.

Astfel venim in intampinarea firmelor care solicita transportul dintr-o locatie in alta al unor astfel de utilaje: motostivuitoare, stivuitoare, elicoptere, nacele, bobcat-uri, tractoare, tractorase, echipamente pentru finisarea betonului, placi compactoare, etc. Exemplele sunt numeroase si diverse iar firma noastra este orientata catre acest gen de serviciu, avand in dotare o autospeciale utilate corespunzator pentru astfel de interventii de tractari utilaje.

Firma noastra este specializata si in cazuri nefericite in care autoturismul dumneavoastra sufera defectiuni la sistemul de directie sau din alte motive autovehiculul dumneavoastra ajunge in apa (o practica des intalnita ce a necesitat interventii de tractari auto repetate pentru extragerea si transportul autoturismelor din raul Dambovita).

Oferim asistenta imediata si suport pentru solutionarea cat mai rapida a incidentului prin tractarea auto vehicolului dvs indifferent de situatia in care se afla.